Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Αλλη Miα Mαταίωση Πλειστηριασμού Του Οικοπέδου Της ΒΙΟΜΕ

Πηγή : tsak-giorgis

Ατελέσφορη αποδείχτηκε και η σημερινή προσπάθεια πλειστηριασμού μέρος των οικοπέδων που στεγάζεται το εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, αφού δεν υπήρξε καμιά προσφορά, εξέλιξη που χάρισε χαμόγελα στους εργαζόμενους του αυτοδιαχειριζόμενου αυτού εγχειρήματος και τους αλληλέγγυους τους που παρακολουθούσαν την διαδικαστική διαδικασία.

"Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε αυτόν τον πλειστηριασμό να γίνει", δήλωσε ο εργαζόμενος της ΒΙΟΜΕ, Μάκης Αναγνώστου κάτι που το διαπιστώσαμε και στις προηγούμενες απόπειρες πλειστηριασμού που προηγήθηκαν.


Το σύνθημα «Μπάτσοι, δικαστές, ακούστε το καλά. Η ΒΙΟΜΕ θα μείνει σε χέρια εργατικά», δέσποζε από συγκεντρωμένους εργάτες και αλληλέγγυους τους κάθε φορά στο παρελθόν που επιχειρήθηκαν ο σχετικός πλειστηριασμός.

Να θυμίσουμε ότι εδώ και 6 χρόνια οι εργάτες της ΒΙΟΜΕ δίνουν ένα πρωτόγνωρο αγώνα αξιοπρέπειας, έναν αγώνα επιβίωσης. Με το σύνθημα «Αν δε μπορείτε εσείς, μπορούμε εμείς», επαναλειτουργούν το εργοστάσιο υπό εργατικό έλεγχο, δημιουργώντας ένα υπόδειγμα αυτοδιαχείρισης μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες εργασιακής βαρβαρότητας.

Η νέα απόπειρα πλειστηριασμού θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 25/2.

Το παρακάτω βίντεο το απαλλοτριώσαμε από την παρουσία του Χρήστου Αβραμίδη στο f/b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου