Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ (3) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ
 
ΕΙΠΑΝ - ΕΓΙΝΑΝ

1) Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε όλα όσα είχε καταγγείλει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς το 2014 για τη στάση του Άδωνη Γεωργιάδη απέναντι στην Χρυσή Αυγή. Καλύτερα να γίνει ο γιος μου στα 16 Xρυσαυγίτης παρά Συριζαίος και κομμουνιστής φέρεται να του είχε πει ο σημερινός υπουργός του Μητσοτάκη και αντιπρόεδρος της ΝΔ. Απευθυνόμενος στον Παππά είπε "εμείς οι δυο πρέπει να τα πούμε εσύ είσαι λογικός".

2) Κωνσταντίνος Ζούλας πρόεδρος της ΕΡΤ σήμερα.... Εύγε Ηλία περιέγραψες πρόβλημα μιας ολόκληρης χώρας σε μια μόνον φράση..... Ηλίας Κασιδιάρης "τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική, δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου".

3) Ο δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της ΝΔ, Γ. Λοβέρδος είχε δηλώσει από τηλεοράσεως ότι Μιχαλολιάκος του είναι ανθρώπινα συμπαθής αν και διαφωνεί πολιτικά μαζί του.

4) Ο Ανδρέας Λοβέρδος από το ΠΑΣΟΚ μιλούσε για την Χ.Α. ως αυθεντικό κίνημα.

5) Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δημοσιογράφος το 2013 μιλούσε για μια σοβαρότερη Χ.Α. κ άτι που όπως αναφέρει σήμερα ως βουλευτής της ΝΔ το δήλωσε από ανησυχία στο ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο και κατηγορεί για "διαστρεβλώσεις" και "εμπάθεια".

6) Νίκος Κωστόπουλος αδελφός του Ζακ, πρέπει να δολοφονείται ένας Παύλος, ένας Λουκμάν, ένας Ζακ για να μιλήσουμε ;

7) Συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου στις Βρυξέλλες. Με μεγάλη αγωνία ο Δένδιας ρωτάει τον Τσαβουσογλου αν έχει ακόμη το μουστάκι ή αν το ξύρισε... Αυτή είναι η περήφανη εξωτερική πολιτική.

8) Ποιος ξέρει που βρίσκεται ο πρώην υπουργός οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, Παπακωνσταντίνου ; Βρίσκεται στην Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα δίπλα στην Κριστίν Λαγκάρντ.

9) Η γερμανική κυβέρνηση επέλεξε τι λάθος προσέγγιση για τον περιορισμό της πανδημίας (Β. Σόιμπλε).

10)  Βολέυτηκε και ο Χρ. Λαζαρίδης, ο οποίος είχε προσληφθεί ως ειδικός σύμβουλος στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Σαμαρά στη βουλή τον Απρίλη του 2015. Τώρα τροποποιούνται οι όροι εργασίας του σε υπάρχοντα κενή θέση μετακλητού υπαλλήλου, η οποία μπορεί να καλύπτεται με ειδικό σύμβουλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Στις δύο περιπτώσεις αλλάζουν οι  συμβάσεις εργασίας και το μισθολογικό αλλά κυρίως λένε κάποιοι απελευθερώνονται οι θέσεις των επιστημονικών συνεργατών των δύο πρώην πρωθυπουργών ώστε να προσληφθούν άλλοι δυο.

11) Ντροπή η άρνηση της Αυστρίας να δεχτεί πρόσφυγες από την Ελλάδα.... (Μ. Λούντβιγκ, δήμαρχος Βιέννης).

12) Ανησυχώ για το διαδεδομένο εθνικισμό. Το εμβόλιο πρέπει να είναι διαθέσιμο παντού ως παγκόσμιο δημόσιο αγαθό.... (Α. Γκουτερές, γ.γρ. του ΟΗΕ).

13) Εγώ ο ίδιος ανακοίνωσα τη δυνατότητα του ελληνικού κράτους να μπορεί να εμβολιάσει μέχρι 2 εκατομμύρια πολίτες μας τον μήνα (Βασ. Κικίλιας, υπουργός Υγείας).

14) Ο κόσμος θα πρέπει να προετοιμαστεί στο μέλλον για μια πανδημία που θα είναι ίσως χειρότερη... (Μ. Ραιαν, υπεύθυνος ΠΟΥ)....... ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ; ...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου