Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Για Την Στάση Του ΚΚΕ Στην Βουλή / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ

 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ

Το ΚΚΕ, που θεωρεί τον εαυτό του μαρξιστικό - λενινιστικό κόμμα της εργατικής τάξης επιτρέπεται να μην έχει θέση - άποψη για όλα τα θέματα που μπαίνουν σε ψηφοφορίες στην Βουλή ; Εδώ και χρόνια απέχει από πολλές ψηφοφορίες, πράγμα αδιανόητο για μαρξιστικό κόμμα. Για τους μαρξιστές - λενινιστές δεν υπάρχουν αδιέξοδες αποφάσεις, έχουν καθαρή θέση για όλα τα θέματα.

Το ΚΚΕ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για οπορτουνισμό και αναθεωρητισμό αλλά είναι καιρός να κοιτάξει τα σοβαρά σφάλματα του (π.χ. δημοψήφισμα το 2015) που απογοητεύουν τις λαικές μάζες και να προστατεύσει την επαναστατική θεωρία.

Οι θέσεις στην Βουλή που παίρνει με αποχές - λευκό σε καθοριστικές ψηφοφορίες δεν έχουν σχέση με το μαρξιστικό - λενινιστικό οπλοστάσιο άλλα με τον σταλινισμό. 

01.02.2021

1 σχόλιο:

  1. O σταλινισμος ειναι η διαλεκτικη αρνηση του μαρξισμου λενινισμου με αλλα λογια ειναι ο προλογος της αντεπαναστασης στην ΕΣΣΔ.Οεπιλογος ηταν οΓκορμρατσοφ που ανοιξε τον δρομο για την επικρατηση του καπιταλισμου.Δεν ειχαμε αντεπανασταση ,αλλα καταρευση δηλαδη σαπισμα και διαλυση.Οι σταλινικοι στην ελλαδα μιλανε για αντεπανασταση.Πιο αντιμαρξιστικη και ηλιθια τοποθετιση απο αυτη δεν υπαρχει δεν υπαρχει.Οι εργατες ,οι φανταροι και οι αγροτες το 1917 υπερασπιστηκαν την Επανασταση εναντια σε δεκα στρατους με τα μεσα της εποχης .80 χρονια μετα σοσιαλισμου και κομμουνισμου οι εργατες δεν υπερασπιστηκαν το δικο τους καθεστως ,γιατι? Απλα γιατι δεν ηταν δικο τους ηταν ενα γραφειοκρατικα εκφυλισμενο καθεστως που δενειχε καμια σχεση με σοσιαλισμο και κομμουνισμο.Οπως οι χριστιανοι παπαδες εμπορευονται τις <> του<>ετσι και οι σταλινικοι γραφειοκρατες εμπορευτηκαν τις ιδεες του Μαρξ και του Λενιν.Αναρωτιεμαι αυτοι που εκδιδουν τα απαντα του Σταλιν τα διαβαζει κανεις και αν τα διαβαζει τι στο διαολο καταλαβαινει.Αλλα περι ορεξεως κανενα αλλο σχολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή